БОЛИ
Не ме искаш- боли ме.
Защо така нарани ме?
Не беше нужно в очите,
така уби ми мечтите.
И без думичка да кажа
ти тъй нагло ми отказа.
„Не трябваше" - мислим и двамата,
но по-дълбока става раната
и пак боли ме тя, кърви,
а устата ми шепти: „Върви,
върви при нея и махни се,
за теб не искам и да мисля!"
Но всичко днес за теб напомня,
в душата зее яма огромна
и спомени нахлуват отлетели...
Ти не чувстваш ли предела?
И моля ти се, вече спри,
не знаеш само как боли.
Дано на теб не ти се случва,
но аз гнева ти лош получих.
Бъди щастлив, иди при нея.
И без тебе ще живея,
но не ще те никога забравя,
дори на пепел да ме направиш...© Дивата Лагуна Все права защищены
Желая ти весели празници и щастливи емоции!