9 окт. 2008 г., 09:24

Боли 

  Поэзия » Любовная
456 0 2

Боли, когато те ударят,

но повече боли от любовта

Сълзите ми това го знаят

и не спират те сега.

Умолявам, помогни ми.

Нека болката да спре!

Умолявам, докосни ме,

излекувай моето сърце.

© Анжела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??