9.10.2008 г., 9:24 ч.

Боли 

  Поезия » Любовна
455 0 2

Боли, когато те ударят,

но повече боли от любовта

Сълзите ми това го знаят

и не спират те сега.

Умолявам, помогни ми.

Нека болката да спре!

Умолявам, докосни ме,

излекувай моето сърце.

© Анжела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??