2 июл. 2010 г., 07:41

Боли 

  Поэзия » Любовная
478 1 0

Боли, когато ме забравяш за ден или два.

Боли, когато не ме разбираш, а от това се нуждая.

Боли, когато не се обаждаш и стоя с часове

с телефон в ръцете.

Боли, когато ти казвам, че те обичам, но

не отвръщаш със същото.

Боли, когато ме молиш, няма смисъл.

Боли, когато правя нещо от един инат.

Боли ме и от много други неща, но

едно знам - че не искам теб да те боли.

© Вили Щенгелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??