защо не разбереш?
Душата ми пред теб съблича се,
нали не искаш да я предадеш?
Боли, обичам те,
защо се двоумиш?
Поспри, заричам те,
повярвай - няма да сгрешиш.
Постой, заслушай се,
това е нашата песен,
спомни си - моля те...
какво - нима отдавна беше?
© Севдалина Янкулова Все права защищены
Тъжно е, но винаги има път!
Поздравления, Севи!