23.10.2007 г., 9:09 ч.

боли,обичам те... 

  Поезия
1203 0 1
Боли, обичам те,

защо не разбереш?

Душата ми пред теб съблича се,

нали не искаш да я предадеш?


Боли, обичам те,

защо се двоумиш?

Поспри, заричам те,

повярвай - няма да сгрешиш.


Постой, заслушай се,

това е нашата песен,

спомни си - моля те...

какво - нима отдавна беше?

© Севдалина Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Утрото е по светло от вечерта!
    Тъжно е, но винаги има път!
    Поздравления, Севи!
Предложения
: ??:??