23 янв. 2008 г., 16:35

Болка 

  Поэзия » Философская
644 0 9

Изтръпнала болка в ръцете ми плаче -

клошарят на спомена мил.

Понякога драска и стръвно ме хапе -

пиниз от сълзлив водевил.

 

Избродва душата ми в тъмни одежди -

поредния опит за рана...

Свирепо кънти и чрез мене проглежда -

какво ли в очите остана...

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??