6 нояб. 2009 г., 16:14

Болка 

  Поэзия
420 0 2

Едно крехко цвете...

забравено отвън на студа.

Няма слънце... няма топлина...

за да стопли нежната душа.

Тази зима кога ще мине?

Кога ще дойдат топлите лъчи?

Само спомени красиви...

... топлят... за отминалите дни.

Неволно свело то глава...

една сълзица се отрони,

така душата с болка и тъга

ще намери сили да се пребори!

© Мая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??