6.11.2009 г., 16:14 ч.

Болка 

  Поезия
419 0 2

Едно крехко цвете...

забравено отвън на студа.

Няма слънце... няма топлина...

за да стопли нежната душа.

Тази зима кога ще мине?

Кога ще дойдат топлите лъчи?

Само спомени красиви...

... топлят... за отминалите дни.

Неволно свело то глава...

една сълзица се отрони,

така душата с болка и тъга

ще намери сили да се пребори!

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??