9 дек. 2005 г., 23:24

БОРБА 

  Поэзия
649 0 0
Животът е борба,аз вярвам в това,
бориш се да оцелееш,
бориш се за любовта.
Но какво е живота ако не усетиш
ти страстта?
Ако не можеш да обичаш,
ако не познаваш любовта?
Но защо съдбата така е решила,
да изтръгне любовта от сърцето ти със страшна сила?
Кажи,приятелю?
Пишеш и въздишаш!
Съдбата е сторила и с теб така,
затова може би не вярваш в любовта.
Ще дойде някой ден аз зная това...
до тогава ще си...с нея във война!
Но как може да се бориш с нещо,
което не виждаш?
Може само да съжаляваш и на влюбените да завиждаш!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??