21 июн. 2008 г., 13:18

Борба със... 

  Поэзия » Философская
839 0 6

Мързелът - това е звяр невързан,

зад дерето той на хълма се присмива,

пропаста е малка, плитка - но побързай,

тя с вода се пълни и река потича,

после дива...

 

© Крум Балджийски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??