12 февр. 2024 г., 10:53

Боса мечта 

  Поэзия » Гражданская
148 0 0

Не искай всичко от живота,

а само босата мечта.
Не ставай роб на суетата,
прегръщай малките неща.

 

Когато утрото настъпва,
благодари за този ден
и знай, човекът как постъпва,
така ще е възнаграден.

 

Търси във всичко силуета
на мъдростта създала храм
и вярвай в чудото, в късмета,
тъй нивга няма да си сам.

 

Посявай зрънцето надежда
във угара изпепелен
и знай, че който с чест поглежда,
с достойна карма е дарен.

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??