9 июн. 2007 г., 20:48

Боса по пясъка 

  Поэзия
761 0 2
Крача боса по пясъка,
а като гларуси мислите летят
към онзи, който провокира ме,
уплаши, изуми и освети моя свят.

Събирайки мидички, им завиждам,
как ги гали сигурно тяхната морска вълна.
И питам се - ще имам ли увереността,
че ще си верен и мой в бъркотията на света.

© Гергана Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??