5 авг. 2010 г., 13:50

Бродещият вятър 

  Поэзия
913 0 11

Бродещият вятър

донесе мирис на дъжд и море.

Твоят мирис...

В зелените коси на върбите замря.

И нежна мъгла тихо падна

над реката сребърно-бяла.

Самота...

И тиха нега,

обгърнати от заспало безвремие...

Няма те...

Празнота...

 

Като чаша без вино...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??