Бродещият вятър
донесе мирис на дъжд и море.
Твоят мирис...
В зелените коси на върбите замря.
И нежна мъгла тихо падна
над реката сребърно-бяла.
Самота...
И тиха нега,
обгърнати от заспало безвремие...
Няма те...
Празнота...
Като чаша без вино...
© Ваня Всички права запазени