18 авг. 2012 г., 10:23

Броилка за лаици 

  Поэзия » Юмористическая
704 0 13

 

Първи в темпо реже ленти

(за музей ги май събира),

втори пък апартаменти

взел да колекционира.

 

Трети с тембърче фалшиво,

колко сме добре си писка,

а четвърти пестеливо

социални суми стиска.

 

Пета все по магистрали

се развява и дърдори,

шести с разни али-бали

се заел цени да бори.

 

Седми по коктейли шета,

осми – в странство...

Резултатът?

На кавала пак девета

дупка е електоратът.

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??