15 мар. 2016 г., 21:04

Бруталност 

  Поэзия » Гражданская
406 0 4

Птици без крила,
остарели деца,
загаснала Луна
и кръгла звезда.
***
Нормалният - побъркан,
бедният - богат,
правилният - сбъркан...
Ех, побъркан Свят.

Изкуството е занаят,
кражбата е кариера...
Вярващият - прокълнат,
свобода, а с бариера.

Хаосът е хармония,
вярното е грешно,
какофонията - симфония...
Безполезното е спешно.

Непукизмът е свещен,
безделието е на олтар.
Мисълта е в плен,
неук да си е дар!

Огледален свят?
Не! Реалност...
Очите на мнозина спят
за случващата се Бруталност.

© Тинна Панайотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??