12 авг. 2009 г., 09:56

Брюнетка със сини очи 

  Поэзия » Любовная
797 1 2

Брюнетка със сини очи
срещна случайно ти.
Усмивката и добрата душа
промениха твойта човешка съдба.
Брюнетка със сини очи
те заведе там, където
винаги светлина струи,
където кръвта кипи
и множат се мъжките копнежи, мечти.
Брюнетка със сини очи
завинаги твоята душа плени,
завладя те страстта,
порой от огнени желания заваля.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??