12.08.2009 г., 9:56 ч.

Брюнетка със сини очи 

  Поезия » Любовна
794 1 2

Брюнетка със сини очи
срещна случайно ти.
Усмивката и добрата душа
промениха твойта човешка съдба.
Брюнетка със сини очи
те заведе там, където
винаги светлина струи,
където кръвта кипи
и множат се мъжките копнежи, мечти.
Брюнетка със сини очи
завинаги твоята душа плени,
завладя те страстта,
порой от огнени желания заваля.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??