Будна нощ
Красива нощ омайна
и две прелестни звезди
луната пее песен,
а дъждът вали, вали, вали
И ангели танцуват
по черната земя,
а хората смирени
спят по своите легла
Сякаш времето е спряло,
сякаш споменът тъй бързо отлетя,
това се случва всяка вечер
щом пробуди се нощта.
© Ани Маджарова Все права защищены