Jan 25, 2016, 7:51 PM

Будна нощ 

  Poetry » Other
224 0 0

                       Будна нощ

                 

                  Красива нощ омайна 

                  и две прелестни звезди

                  луната пее песен,

                  а дъждът  вали, вали, вали

                                                        

                  И ангели танцуват

                  по черната земя,

                  а хората смирени 

                  спят по своите легла

                                                    

                  Сякаш времето е спряло,

                  сякаш споменът тъй бързо отлетя,

                  това се случва всяка вечер 

                  щом пробуди се нощта.

 

© Ани Маджарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??