22 сент. 2009 г., 12:19

Буйна река 

  Поэзия » Любовная
621 0 1

                                             Аз съм като буйна река,

                                   като се замислиш, една капка не е нищо,

                                  но понякога е нужна само една капка

                                  реката да прелее.

                                  Вярвам, че ти си моята капка,

                                  чрез която ще прелея от любов!

© Пламен Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??