Sep 22, 2009, 12:19 PM

Буйна река 

  Poetry » Love
622 0 1

                                             Аз съм като буйна река,

                                   като се замислиш, една капка не е нищо,

                                  но понякога е нужна само една капка

                                  реката да прелее.

                                  Вярвам, че ти си моята капка,

                                  чрез която ще прелея от любов!

© Пламен Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??