30 дек. 2021 г., 17:32

Бунт за любов 

  Поэзия » Любовная
971 1 2

Вярно е, че любовта ръжда не хваща,
но мила, от нея мозъкът ти се схваща.
Бясно сърцето ти се бунтува..
Всъщност, в този 

период само то си властвува. ​​​​​​

© Светлослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??