30 dic 2021, 17:32

Бунт за любов 

  Poesía » De amor
963 1 2

Вярно е, че любовта ръжда не хваща,
но мила, от нея мозъкът ти се схваща.
Бясно сърцето ти се бунтува..
Всъщност, в този 

период само то си властвува. ​​​​​​

© Светлослава Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??