25 сент. 2007 г., 14:28

Буря 

  Поэзия
616 0 17
Падна гръм. Барабани забиха.
Светлина омагьоса нощта.
Изтрещя. После в миг стана тихо
и дъждът изведнъж заплющя.

Грабна вятърът тежките струи.
Всяка капка превърна в куршум.
Канонада. Порой. Порив буен.
Пиршество за порочния ум.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??