4 авг. 2010 г., 12:48

Бутилчица с вода светена 

  Поэзия » Другая
498 0 0

Бутилчица с вода светена

беше днес скосена!

Рязко падна

с глух, тъп трясък.

Вода се плисна,

а стъкло - на пясък!

Беше днес скосена

бутилчица с вода светена!

© Калин Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??