13 апр. 2006 г., 17:44

Бягай 

  Поэзия
592 0 3
И светът се промени
in just a second,
вероятно пак ти измених
в своя си измислен преход.

От теб вървя към Онзи
със главната буква,
без име, но също без пози,
който след мене не хуква.

Това ли искам – не зная
какво ще се случи? – поживëм,
света до край ще промечтая
без спирка, без дом.

Ти беше, Ти си,
но има и други – без чет
бягай! отиди си,
душата ми е дамска чанта –
НЯМА РЕД!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??