29 сент. 2011 г., 21:59

Бягай ... 

  Поэзия » Другая
705 0 0

Бягай надалече ти от мен - ще те нараня...

Бягай надалече ти от мен - студена като камък е душата ми...

Бягай... не съм жената за теб...

Одавна веч не вярвам в любовта - лъжа е Тя...

Не вярвам и в мечтите - носят само сълзи...

Не искам да те нараня, затова Бягай - заслужаваш жена, която да те обича от сърце и душа...

Не искам да те заболи от думите мои, ала не те обичам... Прости ми...

Затова бягай надалече ти от мен и недей се връща никога веч...

Вече нямам сърце - друг отне го преди теб...

Няма го огънят на любовта в моята душа, угасна като свещ...

Сега съм Дявола в женска кожа, без сърце и душа, страдащо само...

Бягай ти от мен... Тръгвай надалече и недей назад се ти обръща...

Не заслужаваш и ти да страдаш, сърцето твое някой да отнема така, както мойто веч го няма...

Бягай надалече ти от мен и сбогом кажи завинаги, не заслужаваш да бъдеш наранен!!!...

© ДяВоЛчЕ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??