Бягай надалече ти от мен - ще те нараня...
Бягай надалече ти от мен - студена като камък е душата ми...
Бягай... не съм жената за теб...
Одавна веч не вярвам в любовта - лъжа е Тя...
Не вярвам и в мечтите - носят само сълзи...
Не искам да те нараня, затова Бягай - заслужаваш жена, която да те обича от сърце и душа...
Не искам да те заболи от думите мои, ала не те обичам... Прости ми...
Затова бягай надалече ти от мен и недей се връща никога веч...
Вече нямам сърце - друг отне го преди теб...
Няма го огънят на любовта в моята душа, угасна като свещ...
Сега съм Дявола в женска кожа, без сърце и душа, страдащо само...
Бягай ти от мен... Тръгвай надалече и недей назад се ти обръща...
Не заслужаваш и ти да страдаш, сърцето твое някой да отнема така, както мойто веч го няма...
Бягай надалече ти от мен и сбогом кажи завинаги, не заслужаваш да бъдеш наранен!!!...
© ДяВоЛчЕ Всички права запазени