1 июл. 2008 г., 06:53

Бях... 

  Поэзия » Любовная
964 0 5
 

          Бях...

 

Бях необятност

          в морската стихия.

Бях бяла пръска

          в гребен на вълна.

Бях песъчинка

          в крехка раковина.

Бях нежен бисер

         в мъничка сълза.

 

Бях цяла вечност

        в капчица вградена.

Бях светлина

        в космическия мрак.

Бях влюбен полъх

        в тайнствена вселена.

Но в мислите си

        само твоя бях!

 

© Калина Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??