1.07.2008 г., 6:53 ч.

Бях... 

  Поезия » Любовна
938 0 5
 

          Бях...

 

Бях необятност

          в морската стихия.

Бях бяла пръска

          в гребен на вълна.

Бях песъчинка

          в крехка раковина.

Бях нежен бисер

         в мъничка сълза.

 

Бях цяла вечност

        в капчица вградена.

Бях светлина

        в космическия мрак.

Бях влюбен полъх

        в тайнствена вселена.

Но в мислите си

        само твоя бях!

 

© Калина Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??