24 мар. 2017 г., 17:14

Бях 

  Поэзия » Другая
577 1 7

Две картини. Двеста цвята.

Две различни точици встрани.

Нежно цвете и неистов крясък...

Светещи секунди, от преди!

 

Звук от Нещо и звука на Нищо.

Изпарена капчица вода...

Вятър! Огън! Абсолютно всичко!

Пагубният удар в гърба!...

 

Две зенѝци. Двеста свята...

Две кафяви точици встрани...

Звук отминал. Шум в Гората.

Две затворени за теб очи!...

 

 

© Andriana Valkanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??