Бях ли щастлив сред нещастните,
бях ли богат сред просяците?
Бях ли глух сред викащите,
бях ли любов сред мразещите?
Вина останах просто,
лутащ се без посока в своето съзнание...
В една утихваща дълбока тишина
останах, загубил своето мълчание.
И какво остана от мен -
просто сянка,
една сянка в нощта,
в реалността на гибелта...
Изгубих себе си,
прости ми, моя съдба.
Ти ме създаде невинен и с мечти,
сега мой затвор са моите сълзи.
Милан Милев
25.09.2010
© Милан Милев Все права защищены