Sep 25, 2010, 8:08 PM

Бях ли..... 

  Poetry
503 0 0


Бях ли щастлив сред нещастните,

бях ли богат сред просяците?

Бях ли глух сред викащите,

бях ли любов сред мразещите?

 

Вина останах просто,

лутащ се без посока в своето съзнание...

В една утихваща  дълбока  тишина

останах,  загубил  своето мълчание.

 

И какво остана от мен -

просто сянка,

една сянка в нощта,

в реалността на гибелта...

 

Изгубих себе си,

прости ми, моя съдба.

Ти ме създаде невинен и с мечти,

сега мой затвор са моите сълзи.

 

Милан Милев

25.09.2010



© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??