19 авг. 2008 г., 12:43

Бял гълъб 

  Поэзия
549 0 2

Бял гълъб при мене долетя
и бавно размаха крила,
протегнах ръка да го погаля,
а той сякаш подаде мъничката си глава.

За минутка на ръката ми стоя
и усетих как сърцето му тупти,
после нависоко отлетя
заедно с моите мечти.

Гълъб бял с вятъра лети
и носи нашите мечти,
света ще обиколи
да вдъхва надежди.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??