Aug 19, 2008, 12:43 PM

Бял гълъб 

  Poetry
551 0 2

Бял гълъб при мене долетя
и бавно размаха крила,
протегнах ръка да го погаля,
а той сякаш подаде мъничката си глава.

За минутка на ръката ми стоя
и усетих как сърцето му тупти,
после нависоко отлетя
заедно с моите мечти.

Гълъб бял с вятъра лети
и носи нашите мечти,
света ще обиколи
да вдъхва надежди.

© Ида All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??