15 июл. 2011 г., 11:45

Бяла чайка 

  Поэзия » Другая
803 0 2

Стои, стои на върха на скалата
със шепи разпиляна мозайка
и събира, събира цвета на зората,
с душата си на бяла чайка.

Върви, върви под крайбрежна дъга,
с нежни очи, като от росна лайка,
и стъпките сякаш навяват тъга
в душата ù на бяла чайка.

© Боряна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??