11 окт. 2012 г., 13:42

Бяла луна 

  Поэзия » Любовная
711 0 3

 

БЯЛА ЛУНА

Бяла луна!

Бяла сълза,

от пламък бял

в душата предизвикана.

С бели крила,

търсеща пак в самота,

мисълта ми лети,

от тебе повикана!

© АНГЕЛ САВОВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??