11 oct 2012, 13:42

Бяла луна 

  Poesía » De amor
712 0 3

 

БЯЛА ЛУНА

Бяла луна!

Бяла сълза,

от пламък бял

в душата предизвикана.

С бели крила,

търсеща пак в самота,

мисълта ми лети,

от тебе повикана!

© АНГЕЛ САВОВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??