24 июн. 2021 г., 16:27

Бяло настроение 

  Поэзия
226 0 2

 

 

Препускат с колесници

нежни спомени във мен

за палещи звездици

от твоите зеници.

 

Ах, вихър мой студен,

в изгрева на слънчев ден 

от бели конски гриви, 

зовящи ме до тлен ...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??