Jun 24, 2021, 4:27 PM

Бяло настроение 

  Poetry
216 0 2

 

 

Препускат с колесници

нежни спомени във мен

за палещи звездици

от твоите зеници.

 

Ах, вихър мой студен,

в изгрева на слънчев ден 

от бели конски гриви, 

зовящи ме до тлен ...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??