13 окт. 2007 г., 13:09

бъчва по течението 

  Поэзия
700 0 6

бъчва по течението

цялата работа е в глухотата на сърцето ти
и черният воал под който диша
е пагубно загубване на времето
защо така дискриминирано
едва удържа на бумтежните ми водопади
вени ниагарена безропотност
ще го понесат
облечено във бъчва
ще го отведат на тихото
страх те е да не ти открадна
глухотата на сърцето
да не опаковам твоите бариери
в магическа кърпа ала аладинена
и носени от водни кончета да
ги захвърля на дълбоко
панделките на страха ти
цялата ти тайна е уж затворена симфония
извън която се разпръскват ноти
от незатворените редове
те просто умират да се озарят
рикоширани във моите очи

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??