Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Ако всички гледаме така скептично на живота - къде ще му намерим края..., "-Дай на света най-доброто от себе си и той ще те открие. Дай му го, каквото и да става...!!!"
Мъдрост и морал, на това се крепят ценностите!!!
Мъдрият човек подготвя сам успеха и щастието си, натрупвайки много морал. Ако човек е морален, това се отразява и върху поколението му. Около човек с фини вибрации, отговарящи на природния морал, винаги цари спокойствие и не могат да се случат лоши неща на хората, с които е свързан. Той има сили да преодолее много неща...!!!