11 окт. 2020 г., 07:54

Бъдеще необятно 

  Поэзия » Любовная
273 2 0

Ден по ден вървим към бъдещето - необятно,

без да сме наясно какво ще ни сервира..

"Да сме заедно" е словосъчетание - непонятно,

но стига да сме двама, времето спира..

Бъдещето, тъй неясно, иска ми се да заобиколим,

прегърнати един до друг във настоящето..

Или в спомени на миналото заедно ще изгорим,

припомняйки си всяко чувство - парещото..

 

Бъдеще ще го начертаем като неясна крива,

нека наречем я "крива на безвремието"..

Животът не ще посмее спомените да изтрива,

помежду ни нека си запазим доверието..

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??