3 дек. 2010 г., 12:28

Бъдещите пиксели 

  Поэзия » Любовная
780 0 1

За виждане напред - не знам,
какво ще се случи с нас?
Бъдещите пиксели вече са там
и няма да се измъкнем от тях.

Дали ще са бъдещи разговори,
набиране на клавиши, бутони?
Нашите думи - бинарни кодове,
но никога тъй монотонни...

Или снимки със двама ни,
хиляди точки, хиляди моменти?
Бъдещите пиксели ли са драмите,
които ще ни свързват временно?

Размяна на емоции в картинки,
каквото сме скрили зад тях,
докато ти предпочиташ добрите,
аз залагам на злоба и страх!

Достатъчна координация там,
да превърнем топъл този мраз!
За виждане напред - не знам,
какво би се случило с нас!

Бъдещи настроения, прикрити,
които няма да ми споделиш -
бъдещите ни пиксели в дните,
в които е по-добре да мълчиш...

А като трябва да остана сам,
няма да се връщам толкова плах!
Бъдещите пиксели са вече там
и няма да се измъкнем от тях!

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • брр. Кое му е любовното?
    А и това - "Да превърнем топъл този мраз", още му се чудя. Какво, всъщност си искал да кажеш?

    "А като трябва да остана сам,
    няма да се връщам толкова плах!
    Бъдещите пиксели са вече там
    и няма да се измъкнем от тях!"
    Това просто ме прати в ъгъла - седя и се чудя, аз ли не съм в ред, че се хабя да те коментирам, или ти, че си пльоснал това тук.
Предложения
: ??:??