28 авг. 2012 г., 19:36

Бъди 

  Поэзия » Другая
482 0 4

Събуди най-хубавото в тебе.

Изпрати го с обич по света.

Направи живота си потребен.

Подари на другите мечта.

 

Изпълни живота им с надежда.

Дай им радост, светлина им дай.

Сподели със всички свойта нежност.

На Земята предложи им Рай.

 

И тогава чист, красив, възторжен,

като ангел  праведен и бял

може  да си  кажеш скромно: ”Боже,

ще умра, щастлив, че съм живял”.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??