9 нояб. 2011 г., 20:40

Бъди 

  Поэзия » Любовная
356 0 0

Бъди моята звезда в нощта.
Не ме пускай за нищо на света!

Бъди светлина в мрака.
И пази ме от всяка заплаха!

Бъди моята съдба.
И нежно и бавно ме изпивай с устни сега!

Бъди моят лъч надежда в съня.
И остави ме завинаги да спя!

Бъди ласка в нощта.
И не позволявай да съм тъжна никога!

Бъди моето момче мечта.
И при мен ти ела!

Докосни ме с устни на мига.
Остави ме без въздух в нощта.
Хвани моята ръка.
Само моля те, моля те... при мен ти си ела!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??