8 июл. 2007 г., 13:00

Бъди безсмъртна! 

  Поэзия
766 0 20

Бъди постоянна,
нестихваща, странна.
Бъди единствена и трайна,
преминавай всяко препятствие с лекота.


Бъди като мълния,
заливай всичко, бесней!
Бъди неестествена, но безкрайна,
като синьото необятно море!


Бъди ми вярна.
И аз на теб ще ти бъда!
Не ме напускай,
моя любов - БЪДИ В СЪРЦАТА НИ БЕЗСМЪРТНА!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??