Бъди постоянна,
нестихваща, странна.
Бъди единствена и трайна,
преминавай всяко препятствие с лекота.
Бъди като мълния,
заливай всичко, бесней!
Бъди неестествена, но безкрайна,
като синьото необятно море!
Бъди ми вярна.
И аз на теб ще ти бъда!
Не ме напускай,
моя любов - БЪДИ В СЪРЦАТА НИ БЕЗСМЪРТНА!
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.
Много сте мили!
Прегръдки